Elakadtál? Segítünk!

FEDEZD FEL A KEMÉNY MUNKA ÖRÖKSÉGÉT

1922 ÓTA KÉSZÍTÜNK MUNKARUHÁZATOT AZOKNAK A DOLGOZÓKNAK, AKIK FORMÁLJÁK A VILÁGOT.

A TEXAS-I FORT WORTH-BAN ALAPÍTOTT CÉGÜNKET MINDIG IS AZ EGYSZERŰ, FUNKCIONÁLIS MUNKARUHÁZAT IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉG JELLEMEZTE.

HOL KEZDŐDÖTT MINDEN A történet 1918-ban kezdődik, amikor az alapító partnerek, C.N. Williamson és E.E. „Ezredes” Dickie kalapkészítéssel kezdték pályafutásukat.

1922-re áttértek a munkások ruházatának ellátására. Ahogy telt az idő, ez a strapabíró szabászat hatással volt a szolgáltatóipar ruházatára, és végül a mi utcai viseletünkre is.

IKONIKUS DARAB A KANTÁROS  BIB OVERÁL Az indigó farmerből és hickory csíkos anyagból készült kantáros overál volt az első termékünk, amelyet 100 évvel ezelőtt adtunk el.

MINŐSÉGGEL, KITARTÁSSAL ÉS CSENDES BÜSZKESÉGGEL KÉSZÜLT MINDEN EGYED, AMELY MŰHELYÜNKBŐL KERÜLT KI, ÉS AZ AMERIKAI MUNKÁS SZELLEMÉT HORDOZTA MAGÁBAN.

IKONIKUS DARAB AZ OVERÁL Eredetileg vastag farmeranyagból és gombos elülső résszel készült, ezt az ikont azért hozták létre, hogy megvédje a „utcai” ruhákat a munka során.

A NAGY GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁG IDEJÉN KIBŐVÍTETTÜK MUNKARUHÁZATI ÜZLETÜNKET, MIKÖZBEN INGYENES, KORLÁTLAN ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOTTUNK DOLGOZÓINK SZÁMÁRA.

AZ EISENHOWER DZSEKI

A Dickies Eisenhower dzseki az amerikai pilóták által a második világháború alatt viselt egyenruhákból fejlődött ki. Dwight D. Eisenhower tábornok annyira értékelte a stílust, hogy kifejlesztette az amerikai katonák számára.A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ ALATT AZ AMERIKAI KORMÁNY FELFÜGGESZTETTE ÉS MEGSZÜNTETTE FOGYASZTÓI ÜZLETÜNKET, HOGY KILENCMILLIÓ ERŐS TWILL ANYAGÚ EGYENRUHÁT KÉSZÍTSÜNK AZ AMERIKAI FEGYVERES ERŐK SZÁMÁRA.

IKONIKUS DARAB

A MUNKÁSING

Kiváló ellenállóképessége és mozgásszabadsága miatt a munkásingünk a dolgozók, alkotók és innovátorok kedvence lett. A 1574-es a munka elvégzéséhez szükséges alapdarab.AZ 1950-ES ÉVEKRE EURÓPÁBAN IS MEGJELENTÜNK, AMIKOR A TEXASI OLAJOSOK BEMUTATTÁK MÁRKÁNKAT A KÖZÉP-KELETEN. AHOGY A NEVÜNK VILÁGSZERTE ELTERJEDT, SZINONIMÁVÁ VÁLT ANNAK A ROBUSZTUS TEXASI ÉLETMÓDNAK, AMELYBŐL SZÜLETETT.

AZ 1950-ES ÉVEKRE EURÓPÁBA IS ELJUTOTTUNK, AMIKOR TEXASI OLAJOSOK BEMUTATTÁK MÁRKÁNKAT A KÖZÉP-KELETEN. AHOGY A NEVÜNK VILÁGSZERTE ELTERJEDT, SZINONIMÁVÁ VÁLT AZZAL A ROBUSZTUS TEXASI ÉLETMÓDDAL, AMELYBŐL SZÜLETETT.

IKONIKUS DARAB

A MUNKANADRÁG

Több mint fél évszázadon keresztül az Original 874 munkanadrág az univerzális választás volt a különböző szakmák képviselői számára. A strapabíró pamut/poliészter twill anyagból készült nadrág megbízhatóan ellenáll a beton, acél, fa és aszfalt okozta sérüléseknek.

1967-BEN ELINDULT A JELLEGZETES 874® TWILL MUNKANADRÁGUNK ÁLLANDÓ VASALÁS ÉS X-IT FOLTOLDÓ FUNKCIÓVAL. A 65% POLIÉSZTER ÉS 35% PAMUT KIFINOMULT KEVERÉKÉBŐL KÉSZÜLT NADRÁGOKAT GYAKORLATILAG ELPUSZTÍTHATATLANNAK TEKINTETTÉK, ÉS GYORSAN BESTSELLERRÉ VÁLTAK, AMELYEK A MAI NAPIG A LEGNÉPSZERŰBB MUNKANADRÁGJAINK.

AZ 1970-ES ÉVEK VÉGÉRE MUNKANADRÁGAINK ÚJ, MERÉSZ SZÍNEKBEN IS MEGJELENTEK. A 80-AS ÉVEK VÉGÉRE PEDIG A NAGYHÍRŰ RAPPEREK IS VISELTÉK STÍLUSAINKAT, AMIVEL BEFURAKODTAK AZ UTCAVISELET KÖREIBE.

1990

HAMAROSAN A GÖRDESZKÁSOK IS FELFEDEZTÉK RUHÁINK STRAPABÍRÓ TERMÉSZETÉT, TUDVA, HOGY KIBÍRJÁK AZ ASZFALTON VALÓ MEGPRÓBÁLTATÁSOKAT. AZ 1990-ES ÉVEK KÖZEPÉRE A NYUGATI PARTI ELLENKULTÚRA VILÁGSZERTE MEGERŐSÍTETTE UTCAVISELETI HITELESSÉGÜNKET.

A 2000-ES ÉVEKRE MÁR TÖBB MINT 100 ORSZÁGBAN TERJESZKEDTÜNK, ÉS VILÁGSZERTE ISMERT UTCAVISELETI ÉS MUNKARUHÁZATI MÁRKÁVÁ VÁLTUNK.