Elakadtál? Segítünk!

TERMÉKÚTMUTATÓ

EISENHOWER DZSEKI:

Az Eisenhower dzseki, más néven ‘Ike’ dzseki, egy derékig érő dzseki, amely lazább, univerzális szabással rendelkezik. Általában pamut/poliészter keverékből készül, erős elülső cipzárral, ferde első welt zsebekkel és belső rekeszekkel. Az Eisenhower dzseki története az 1940-es évekre nyúlik vissza. Ezt a dzsekit Dwight D. Eisenhower tábornok fejlesztette ki, aki egy funkcionálisabb és elegánsabb ruhadarabot keresett a második világháború katonái számára. Létrehozása után hamarosan szabványossá vált az amerikai csapatok számára. Ma az Ike dzsekit klasszikus dzsekiként tartják számon, amelyet akár munkakörnyezetben, akár lazább, hétköznapi viseletként is hordhatnak.

01

HOL VISELHETEM A DICKIES® BÉLELT EISENHOWER DZSEKIMET?

Ez a dzseki eredetileg munkaruhaként indult, és továbbra is sikeresen használják erre a célra. Egyrészt könnyű melegségének köszönhetően tökéletes kültéri munkások számára, például futárok vagy taxisofőrök számára. Másrészt a klasszikus kialakítás nagyszerűen mutat az irodában vagy a tárgyalóteremben is.

Jól illeszkedik a legtöbb előírt egyenruhához, és fel is dobhatja azokat. Munkaidőn kívül ezek a Dickies® dzsekik viselhetők a gördeszkaparkban vagy egy elegáns étteremben is. Valódi sokoldalúságot képviselnek.

02

AJÁNLOTT MÉRETEZÉS A DICKIES® EISENHOWER DZSEKIHEZ

A klasszikus Dickies® Eisenhower dzseki laza sziluettel rendelkezik, amely kényelmes és a legtöbb testtípushoz illeszkedik. A váll- és hasrész tágas, így biztosítja a mozgásszabadságot, míg a hossza éppen a deréknál végződik.

A dzseki mérete egyszerűen meghatározható. Ha ingekben M-es méretet hordasz, akkor ugyanaz lesz a helyzet ezzel a dzsekivel is, figyelembe véve az alatta és fölötte viselhető rétegeket is.

Az ujjak hossza elegendő, így a magasabb embereknek nem kell nagyobb méretet választaniuk. Az alacsonyabb emberek pedig magasabbnak tűnhetnek ebben a dzsekiben, köszönhetően az előnyös hosszának.

Míg a férfiak számára az Ike dzseki hossza normál illeszkedést biztosít, a Dickies® nők számára rövidített változatot kínál. A női rövidített dzseki megőrzi a klasszikus laza illeszkedést, de modern divatos elemeket ad hozzá, és előnyösebb sziluettet hoz létre.

03

ANYAG INFORMÁCIÓ

Minden Dickies® Eisenhower dzseki 65% poliészterből és 35% pamutból készül. Az anyag tartós és vízlepergető. A dzsekik mosógépben történő mosása is biztonságos, így még praktikusabbá téve őket. Végül, az elülső nehéz sárgaréz cipzár évekig tartós marad.

04

DICKIES® GYÁRTÁSI FOLYAMATA

A Dickies® cégként túlmutat a szokásos elvárásokon, és etikus termékeket kínál ügyfeleinek, amelyeket a környezetvédelem szempontjait előtérbe helyező módszerekkel állítanak elő, a tervezéstől a gyártásig. Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük és hozzunk létre fenntarthatóbb és etikusabb termékeket, ahogy a módszerek fejlődnek és változnak. További információt a VF fenntarthatósági erőfeszítéseiről ezen az oldalon olvashat.

05

EGY TARTÓS DZSEKI

A Dickies® Eisenhower dzseki ikonikus darab, és jó okkal. Klasszikus megjelenése van, amely nappalról éjszakába, munkából szórakozásba átválthat.

Funkcionális cipzáras zsebekkel rendelkezik, miközben tiszta, elegáns megjelenést biztosít. Ez egy befektetés, amely évekig kitart, függetlenül az idővel jövő és menő divatirányzatoktól.