Új jelszó kérése

Márkatörténet

Márkatörténet

Legendás munkaruházat 1922 óta…

Bár a Dickies már 1922 óta gyárt munkaruházatot, tagadhatatlanul huszonegyedik századi vállalat.

Az anyagtechnológia és gyártástechnológia terén a legújabb fejlesztéseket alkalmazva a Dickies kiváló munkaruházati termékei még a legnagyobb igénybevétellel járó munkahelyi körülmények között is megfelelőek. A  hagyományos és modern stílus ötvözete ez a  kiváló minőségű munkaruházat, amely kedvező áron megfelelő védelmet és kényelmet biztosít viselőjének a hatékony munkavégzés során.

    

   

 

A Dickies Manuacturing Company 1922-ben C.N. Williamson és E.E. Dickie alapította. A cég a korai évektől kezdve folyamatos növekedést mutatott, a  II. Világháború alatt az amerikai fegyveres erők egyenruháinak gyártására állt át. A háború végeztével visszaállva a polgári termelésre folyamatos földrajzi terjeszkedésbe kezdett, raktárakat és üzleteket hozott létre szerte az USA területén.

 

Az 1950 évek elején a Dickies márka meghódította az európai és közel-keleti piacot, nemzetközi terjeszkedése a mai napig tart.

Dickies vállalat egyedülálló szolgáltatásai, a termékekre jellemző kiváló minőség és tartósság jelentik a  márka jó hírnevét.

 

A Dickies egy életre szól, Dickies for life....

    

Webáruház készítés